Brysselkålspasta med pesto

Recept och bild från Veganvrak!

2 portioner

Ingredienser

  • 200 g pasta
  • 10 brysselkål
  • 5 champinjoner
  • ½ röd lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1-2 msk pesto
  • 150 g fast tofu
  • salt, peppar

Gör så här

Koka pastan. Förväll brysselkålen i saltat vatten några minuter. Finhacka löken och vitlöken och fräs det i olivolja tills löken blivit mjuk. Kvarta champinjonerna och låt det fräsa med löken. När brysselkålen är klar, dela dem i två delar och låt det fräsa med svampen och löken. Ha i pesto och smula ner tofun. Vänd ner pastan när den är klar. Låt allt bli varmt och smaka sedan av med salt och peppar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *