Gräddig tofugryta med röd curry

Recept och bild från Veganvrak!

2 portioner.

Ingredienser

  • 150 g fast tofu
  • 1 liten gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 liten röd paprika
  • 1 dl haricot verts
  • 1,5-2 dl havregrädde
  • 0,5-1 tsk röd currypasta
  • 1 tsk ketchup
  • salt, svartpeppar

Gör så här

Strimla löken och finhacka vitlöken. Fräs det i lite olja tills löken blivit mjuk. Strimla paprikan och tofun och låt det fräsa med löken. I med havregrädde, haricot verts och röd currypasta och låt koka på svag värme några minuter. I med lite ketchup för att grytan ska bli lite sötare och smaka av med salt och peppar. Servera med basmatiris och en majssallad. (majs+sweet chili sås+äppelcidervinäger+salt+svartpeppar)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *