Moghrabisallad med mango, avokado och mangold

Recept från Veganvrak!

4 portioner.

Ingredienser

  • 2 dl moghrabi (stor couscous)
  • 2 avokado
  • 1 mango
  • 70 g späd mangold
  • 1 röd paprika
  • 1 röd lök
  • 250 g körsbärstomater
  • salt
  • svartpeppar
  • en skvätt äppelcidervinäger
  • ev. lite torkad chili

Gör så här

Koka upp moghrabi och vatten och låt det koka tills moghrabin är färdig. Slå sedan av vattnet. Hacka löken fint. Dela på körsbärstomaterna, skär paprikan och avokadon i bitar. Skala och skär mangon i bitar. Blanda sedan alla ingredienser och häll sist över lite äppelcidervinäger. Vänd runt i salladen och salta och peppra.

Servera gärna med falafel och en lämplig sås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *