Räcker till ungefär fyra portioner. Ingredienser kan förstås varieras för att passa allergier eller kostpreferenser.
Ingredienser
- ¼ gurka
- 200 g tofu
- 1 äpple
- 1 morot
- lite sallad
- ½ paprika
- pasta
Kryddning
- cirka 1 msk citronsaft
- vitlök (el. vitlökspulver)
- svartpeppar
- salt
- MSG
- olivolja
- soja (helst japansk) till stekning
Gör så här
Koka pastan, häll av och spola i kallt vatten. Tärna tofun och stek den. Häll över soja blandat med vatten och låt det koka in. Krydda med valfri kryddning om du har någon (jag använde förutom sojan svartpeppar, örtsalt och vitlökspulver).
Hacka, skär, tärna och skiva grönsakerna efter smak och blanda med tofun och pastan i en skål. Häll över kryddorna förutom sojan. Rör om.