Quesadilla med majs och tomat

Recept från Veganvrak. Blir 1 st (6 bitar, 1–2 portioner).

Ingredienser

  • 2 tortillabröd (gärna av majs)
  • 1 dl majs
  • 1 liten vitlöksklyfta
  • 1 liten tomat
  • 1 msk riven/finhackad veganost
  • ev. lite spiskummin
  • salt, svartpeppar

Gör så här

Mixa majs, vitlök och ost fint. Hacka tomaten fint och blanda med det andra. Smaka av med salt och peppar. Lägg röran mellan två tortillas och stek den i lite olja några minuter. Vänd efter halva tiden. Låt svalna en aning och skär sedan upp den i sex bitar.

Ett svar på ”Quesadilla med majs och tomat

  1. Helt okej, men inte övermåttan gott. Oerhört svåra att vända när man steker, så kanske att man bara borde steka dem på ena sidan, alternativt använda någon sorts järn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *